Uitstekende dierenzorg in Utrecht

Voor wie in Utrecht woont en de beste dierenzorg voor zijn of haar huisdier wil, is bij Dierenkliniek Hoograven aan het juiste adres. In de wijk Hoograven, maar ook ver daarbuiten is Dierenkliniek Hoograven inmiddels een goed aangeschreven en zeer bekende dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Honden, poezen, konijnen, wat voor gezelschapsdier u ook als huisdier heeft, bij de Dierenkliniek Hoograven staat kwalitatief hoogstaande dierenzorg voorop. De dierenzorg wordt gegeven door het echtpaar Karel en Ingrid Lewin die al sinds 1995 deze dierenkliniek in Utrecht runnen.

Zeer volledige dierenzorg

Of het nu gaat om preventieve zorg, om acute zorg of om periodieke zorg, de dierenzorg bij Dierenkliniek Hoograven is altijd van hetzelfde goede niveau. U kunt hier terecht voor:

  • Inentingen
  • Castratie
  • Sterilisatie
  • Onderzoek
  • Medicatie
  • Operaties
  • Voedingsadvies

Het dierenwelzijn gaat de medewerkers van deze dierenkliniek nauw aan het hart. De dierenzorg die hier verleend wordt is erg persoonlijk. Het huisdier komt als het ware thuis in de kliniek en zal herkend worden alsof het een eigen dier is. Er wordt in alle gevallen gekeken naar de beste oplossing die dierwaardigheid nastreeft. Elk huisdier verdient een gezond en lang leven en daarom is goede dierenzorg erg belangrijk. De flexibiliteit die deze dierenkliniek biedt is daarbij erg prettig. De openingstijden zijn ruim en geven de mogelijkheid om tijdens spreekuren, ook in de avond, met uw huisdier een controle te laten uitvoeren als u denkt dat er iets aan de hand is. Zelfs op zaterdag is er een half uur lang spreekuur om even voor de zekerheid met uw huisdier te komen, waardoor u niet een heel weekend hoeft te wachten tot u de dierenzorg die uw huisdier nodig heeft aan het dier kunt bieden. Heeft u dierenzorg nodig die u kunt plannen, zoals het maken van een afspraak waarvoor opname nodig is, dan is het verstandig om eerst even telefonisch contact op te nemen en te vragen of de dierenzorg tijdens het spreekuur verleend kan worden, of dat u hiervoor een afspraak kunt maken.

De verzorging van dieren

Het is natuurlijk heel gebruikelijk om naar een dierenkliniek te gaan wanneer er iets aan de hand is. Dit hoeft natuurlijk niet altijd ernstig te zijn en kan ook voor preventieve zorg zijn. Veel dieren reageren anders op voeding of na hun castratie of sterilisatie en niet alleen is het dan goed om de gezondheid in de gaten te houden, maar ook is goede voeding dan belangrijk. In de dierenkliniek kan men u vertellen of uw huisdier bijvoorbeeld overgewicht heeft na een dergelijke ingreep. In dat geval is het belangrijk om het dier op dieet te zetten, maar dat doet u natuurlijk niet zomaar. Een goed advies is daarin dus belangrijk. Een ander aspect van dierenzorg is de verzekering voor deze zorg. Op dierenkliniekhoograven.nl kunt u alle informatie lezen over de verzekering die Petplan biedt en hoe deze dierenkliniek met zorg vanuit deze verzekering omgaat. Wanneer men overgaat op de aanschaf van een huisdier, dan vergeet men dat het dier een levend wezen is dat deel uitmaakt van het gezin. U verzekert uzelf, uw naasten en uw kinderen, dus waarom niet uw huisdier. De zorgverzekering voor huisdieren is erg belangrijk, want daarmee kunt u de medicatie en behandelingen grotendeels vergoed krijgen en zo uw huisdier de zorg bieden die het nodig heeft. Want wat als uw hond of poes een operatie nodig heeft die het leven kan redden, maar waarvoor u op dat moment de financiën niet heeft. Zonder de juiste zorg kan het dier niet overleven en een verzekering dekt daarmee dit risico af. Het is een geruststellend gevoel te weten dat Dierenkliniek Hoograven de beste zorg voor dieren biedt binnen deze verzekering.