Op zoek naar kunststof kozijnen?

benitech is dé specialist in kunststof kozijnen. Het voordeel van benitech is dat we productie en montage in eigen gebruik hebben. Hierdoor doet u dus zaken met één partij en heeft u er verder geen omkijken naar.

Kunststof kozijnen van benitech

Niet alleen is het grote voordeel van benitech dat zowel de productie en de montage in eigen gebruik zijn, ook zijn er nog veel meer voordelen. Deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet, namelijk:

  • De best mogelijke isolatie
  • Kozijnen van topmerken
  • Lange levensduur
  • Betaalbaar
  • Goede service van benitech

De best mogelijke isolatie

Kunststof kozijnen isoleren beter dan hout of aluminium. Door het gebruik van dubbel glas en luchtkamers wordt condens aan de binnenkant van de kunststof kozijnen vermeden. De kozijnen zijn van A klasse en voorzien van de best mogelijke isolatie.

Kozijnen van topmerken

De kunststof kozijnen van de merken VEKA en Schüco zijn van topkwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend met deze topmerken zodat wij iedereen van goede kozijnen kunnen voorzien. De kozijnen zijn voorzien van goede isolatie en staan bekend om de lange levensduur.

Lange levensduur

Dat brengt ons gelijk op het grote voordeel dat de kunststof kozijnen een erg lange levensduur hebben. De montage wordt gedaan door onze VCA gecertificeerde monteurs. Hierdoor weet u zeker dat er een goede afdichting is en de kozijnen goed worden gemonteerd. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar. Daarnaast hoeven deze kozijnen niet telkens opnieuw geschilderd te worden. Dit komt omdat deze kozijnen weinig onderhoudt nodig hebben. U hoeft dus niet zoals bij houten kozijnen elke paar jaar te schilderen. Hier bespaart u dus best veel geld op. 

Betaalbaar

De kunststof kozijnen zijn erg betaalbaar en u kunt vrijblijvend een gratis offerte opvragen. Wij komen eerst bij u langs om alles op te meten. In een persoonlijk gesprek met onze adviseurs krijgt u dus gelijk inzicht in de kosten. U kunt er zelfs voor kiezen om kozijnen te nemen voor een klein bedrag per maand. Bij ons is een aanbetaling niet nodig. U betaald pas wanneer het hele montagewerk is gedaan, zo weet u zeker dat wij kwaliteit afleveren. 

Goede service van benitech

Door onze persoonlijke benadering en vrijblijvende offerte kunt u zelf eerst rustig bepalen of u nieuwe kozijnen in uw huis wilt hebben. Het is mogelijk om de kosten te verspreiden over een aantal maanden zodat u elke maand maar een klein bedrag kwijt bent. U betaalt altijd pas na de montage. De kozijnen en montage doen wij allemaal zelf waardoor u alleen contact heeft met ons. Hierdoor raakt u het overzicht niet kwijt en kunt u altijd bij dezelfde adviseur terecht met vragen of opmerkingen. Daarnaast bieden wij hoge kwaliteit kunststof kozijnen die worden gemonteerd door onze beste monteurs. De kozijnen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en compleet afgewerkt met horren en vensterbanken. Wij bieden u de beste garantie en staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Heeft u toch klachten? Neem dan gerust contact op. Via het formulier kunt u gemakkelijk vertellen wat het probleem is en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. 

Lees meer…