Goede meubelstoffeerderij in Vlaardingen vinden

Af en toe koop ik oude meubels die in opknap. Ik vind het vooral leuk om met hout te werken, maar soms bekleed ik ook oude meubels met nieuwe stof. Het komt wel eens voor dat ik iets op de kop tik wat ik niet zelf kan repareren. Gelukkig weet ik een goede meubelstoffeerderij in Vlaardingen, vlak bij mij in de buurt. Bij meubelstoffeerderij Struik kan ik altijd terecht voor het laten repareren en opnieuw stofferen van allerlei soorten meubels. Het is al meerdere malen voorgekomen dat ik een project onder handen nam dat toch iets te uitdagend bleek voor me. Dan laat ik het moeilijkste stuk bijvoorbeeld doen door deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen. Zij zijn blij met mij als klant, en ik kan thuis weer verder werken aan de meubels die opnieuw gestoffeerd zijn. Ze leveren altijd vakwerk en zijn naar verhouding niet duur, vooral in vergelijking met andere stoffeerders. Bijzonder voor vakmensen, die toch een oud ambacht uitoefenen. Ik vind het prachtig, maar je moet het wel erg goed kunnen om mooie resultaten te behalen. Bovendien kunnen ze bij meubelstoffeerderij Struik aan de mooiste antieke stoffen komen, zodat meubels gerepareerd kunnen worden zoals ze er eerder uitzagen. Zo heb ik al een aantal prachtige meubels opgeknapt, in samenwerking met deze meubelstoffeerderij uit Vlaardingen. Die verkoop ik vervolgens weer door aan geïnteresseerden en liefhebbers van antiek. Deze samenwerking verloopt voor mij tot nu toe erg goed.

Meubels laten repareren bij meubelstoffeerderij Vlaardingen

Bij meubelstoffeerderij Struik in Vlaardingen kun je te allen tijde je meubels afleveren ter reparatie. Ik bel vooraf altijd even en informeer hen dat ik een meubelstuk heb dat ik wil laten opknappen. Ik kan dan vervolgens langskomen. Het telefoonnummer van deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen vind je online, via de website. Kijk maar op https://stoffeerderij-struik.nl/meubelstoffeerderij-vlaardingen/. Hier is ook meer te lezen over alle diensten die de stoffeerderij levert. Zo kun je er niet alleen antiek laten stofferen, wat ik altijd doe, maar ook modern laten stofferen. Mijn buurvrouw heeft dat een tijd terug laten doen en was zeer tevreden over het resultaat. Ook moderne meubels kunnen immers reparatie nodig hebben. Opnieuw stofferen kan bij de volgende mankementen aan uw meubels:

  • Scheuren
  • Vochtplekken
  • Vlekken
  • Rafels
  • Verkleuring

Textiel is onderhevig aan slijtage, en katoen is bovendien erg gevoelig voor verkleuring in de zon. Meubels die gebruikt worden, gaan op een gegeven moment nu eenmaal stuk. Bij antieke meubels is het gebruikelijk dat de stof niet meer als nieuw aanvoelt en verkleurd is. Gelukkig kunt ook u ze laten repareren en restaureren door meubelstoffeerderij Struik in Vlaardingen, tegen een aantrekkelijk tarief. De stoffeerderij maakt op verzoek (en tegen meerprijs) gebruik van antieke stoffen in goede staat. Dat geeft net wat extra’s aan uw meubels.

Portfolio bekijken

Bent u al een tijd op zoek naar een meubelstoffeerderij in Vlaardingen of omgeving? Dan kunt u eens een kijkje nemen bij https://stoffeerderij-struik.nl/meubelstoffeerderij-vlaardingen/. Niet in de buurt om langs te gaan? Bekijk dan het portfolio op de website eens. Hier staan diverse actuele afgeronde projecten die u een indruk geven van de kwaliteiten van deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen. Zo kunt u bepalen of u uw meubels ook eens langs wilt brengen bij de werkplaats. Ik weet als geen ander hoe het is om dierbare spullen af te leveren voor reparatie. Ik ben altijd bang dat er toch iets misgaat. Maar door de jaren heen ben ik gaan vertrouwen op deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen, en weet ik dat ik mijn meubels altijd in zeer goede staat terugkrijg.