Galerijhekken kopen voor onze balkons

Mijn vrouw en ik hebben een aantal maanden geleden een nieuw appartement gekocht op een mooie locatie in Amsterdam. Het appartement is bijna op de bovenste verdieping van een groot gebouw en hierdoor hebben wij een mooi uitzicht. Om de balkons zaten houten hekken heen, maar deze hekken waren echt toe aan vervanging, omdat het hout veel slechte plekken had. Wij wilden graag metalen galerijhekken laten plaatsen, omdat deze hekken lang meegaan en erg veilig zijn. Wij zagen dat het bedrijf J & B Almelo deze hekken kon plaatsen en bij dit bedrijf hebben wij de mooiste hekken uitgezocht. Mijn vrouw en ik wilde dit jaar graag verhuizen en hadden verschillende huizen en appartementen in Amsterdam bekeken. Wij hadden een huis met een tuin in gedachten, omdat dit fijn is voor de kinderen, maar besloten om uiteindelijk voor een appartement te gaan. Dit appartement heeft een geweldig uitzicht en door de grote balkons is er toch veel ruimte om buiten te zitten en een klein tuintje te hebben. Toen wij het appartement kochten, zaten er houten hekken om de balkons heen. Deze hekken waren niet meer in goede staat en daarom ook gevaarlijk, het leek ons het beste om nieuwe galerijhekken te plaatsen. Er zaten verschillende slechte plekken in het hout en wij maakten ons zorgen dat dit een keer fout zou gaan met onze kinderen. Het nadeel van hout is dat je het goed moet onderhouden en regelmatig moet schilderen. Ik denk dat de vorige bewoners dit niet regelmatig hadden gedaan, waardoor er slechte plekken in het hout kwamen. Het leek ons het beste om metalen galerijhekken te plaatsen, omdat wij dit mooi vinden en deze hekken zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De metalen hekken zijn daarnaast ook veel veiliger voor de kinderen en dat had natuurlijk ook veel invloed op onze keuze.

Galerijhekken gekocht bij een expert in hekken

Mijn vrouw en ik besloten om op zoek te gaan naar bedrijven die galerijhekken verkopen en konden plaatsen. Wij kwamen Galerijhekken kopen voor onze balkonsdiverse bedrijven tegen, waaronder het bedrijf J & B Almelo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van hekken en heeft veel verschillende soorten en materialen beschikbaar. Wij namen contact op met dit bedrijf en samen bespraken wij wat de beste oplossing zou zijn voor ons. Dit bedrijf hielp ons om geschikte galerijhekken uit te zoeken en kon de hekken plaatsen voor een goede prijs. Wij besloten om dit bedrijf de klus te laten uitvoeren en zij konden al snel langskomen om de hekken te vervangen.

De hekken op het balkon zien er prachtig uit

Wij zijn erg blij met de nieuwe galerijhekken, want de hekken zien er prachtig uit en passen goed bij het appartement. De hekken zijn zeer stevig en zorgen ervoor dat er geen ongelukken met onze kinderen kunnen gebeuren. Wij waren erg tevreden over het werk van J & B Almelo en vinden dit bedrijf een goede keuze.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in hekken en heeft een groot aanbod
  • Samen bespraken wij wat de beste oplossing voor ons was
  • Dit bedrijf kon de galerijhekken voor een goede prijs plaatsen
  • De hekken zien er prachtig uit en zijn erg stevig