Een mooie DAW stoel kopen?

Cavel Design is een online aanbieder van hoge kwaliteit design meubels, waaronder de DAW stoel. Daarbij doen ze het uiterste om de beste service te bieden op de markt. Innoveren en constant maximaliseren van de service is hierbij hun belangrijkste streven. De ongeëvenaarde kwaliteit en service spreekt voor zichzelf.

DAW Stoel Eames

De DAW Stoel Eames is de grote broer van de Eames DSW stoel. De stoel heeft armleuningen en is wat grover uitgevoerd. Als u een massieve tafel of grove grote tafel heeft, dan is de Eames DAW Chair misschien een betere keuze in plaats van de DSW Chair. Bij een grote industriële tafel valt de stoel niet weg qua formaat. Ook bij grote moderne interieurs met strakke tafels is de DAW stoel vaak een zeer mooie combinatie. Zo blijkt maar weer hoe de tijdloze Eames designs zich laten mengen in bijna alle interieurs. Net als bij de Eames DSW Stoel is de DAW stoel verkrijgbaar in vele combinaties en kleuren. Denk hierbij aan geel (okergold), baby blauw, petrol, rood, peach, wit, grijs of zwart. De DAW stoel met beuken houten poten zien we tegenwoordig al wel vaker, unieker zijn de stoelen met poten in walnoot finish. Dit donkere onderstel is helemaal van deze tijd en laat zich uitstekend combineren met de kleuren Rose Quarts en Okergoud.

Als u de Eames DAW Replica stoel koopt bij Cavel Design, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u de DAW Chair van Cavel Design kopen voor een zeer scherpe prijs (vanaf € 67,50). En de DAW Chair wordt netjes verpakt en gratis op afspraak bij u bezorgd. Naast stoelen van DAW hebben ze ook barkrukken. De DAW barkruk is anders van formaat, maar is qua design vrijwel identiek.

Cavel Design

Waarom de DAW stoel bestellen bij Cavel Design? Hier zijn een paar goede redenen voor:

  • Ze verzorgen altijd gratis montage
  • Maatwerk is een mogelijkheid
  • Voordelig thuis alles proberen
  • Altijd gratis verzending
  • Alles geregeld met persoonlijk contact
  • Niet goed? Geld terug, gegarandeerd
  • Aangesloten bij Webwinkelkeur

Twijfelt u of u wel online een DAW stoel wilt bestellen? Dit begrijpen ze bij Cavel Design heel goed en daarom bieden ze graag extra service opties ten opzichte van andere aanbieders. Als u twijfelt bent u uiteraard altijd welkom in de showroom van CavelDesign.nl. Het is verstandig om even van te voren contact op te nemen, om er zeker van te zijn dat de DAW stoel op dat moment in de showroom te zien is. U kunt zelfs kiezen voor een proefplaatsing bij u thuis. Het mooie van online bestellen is dat u direct kunt zien of alles voorradig is. Als het product voorradig is dan is de levertijd binnen een week al mogelijk. U kunt zelf in het bestelproces zelfs kiezen welke beschikbare leverdatum voor u het best uit komt. Wilt u het meubelstuk dus veel later ontvangen, in verband met bijvoorbeeld een verhuizing of een vakantie? Dan kunt u dit gewoon aangeven bij het bestellen. Is een product niet voorradig? Dan kunt u toch de bestelling plaatsen. De eerst volgende beschikbare leverdatum zal dan worden aangegeven. Genoeg reden om uw DAW stoel bij Cavel Design te bestellen.