Bedrijfspand bouwen

Ook ondernemers kunnen niet achterblijven in het bouwen en verbouwen. Een bedrijfspand bouwen of verbouwen kan om veel redenen nodig zijn. Als het pand gewoon aan vernieuwing toe is of als er sprake is van uitbreiding van het personeel. In dit geval is het inschakelen van een professionele partij zeker nodig. Bedrijven halen er vaak een aannemer bij die de verbouwing kan oppakken. BBAN is een tussenpersoon tussen u als ondernemer en alle vakmannen die u nodig heeft om uw bedrijfspand te bouwen. Bij het bouwen van uw pand zijn er ook andere regels waar u mee te maken heeft. Naast de standaard eisen vanuit de gemeente, heeft u ook te maken met de arbo-wetgeving. Het pand moet geschikt zijn om daar mensen te laten werken. Om de werkomstandigheden te waarborgen, zijn er veel regels waar bedrijfspanden aan moeten voldoen. De professionals van BBAN hebben ervaring met het bouwen van kantoren en kunnen u ook daarbij adviseren. U komt in contact met een contactpersoon van BBAN. Hierdoor hoeft u niet steeds te zoeken naar die ene persoon die u iets kan vertellen over de voortgang van de ontwerpen of de vergunningen. Het contactpersoon van BBAN staat klaar om al uw vragen te beantwoorden over het bedrijfspand bouwen.

Bedrijfspand bouwen met BBAN

De klant blijft centraal staan voor BBAN, dat geldt ook als ze met ondernemers werken. Voor de ondernemers hebben ze een speciale zakelijk deel van de website bban.nl waar ondernemers met behulp van de online tool hun project in kaart kunnen brengen. Hoe het project vorm gaat krijgen is afhankelijk of het gaat over een verbouwing of echt de bouw van een nieuw pand. Meestal gaat het over een verbouwing, de mate waarin verschilt daarin. Gaat het om een deel van het pand of wordt het gehele pand gestript en helemaal opnieuw opgeknapt. Voor BBAN maakt het niet uit wat het bedrijfspand bouwen in gaat houden. Voor alle type projecten zijn zij in te zetten. Door de voortgang en begeleiding over te dragen aan een projectleider van BBAN, heeft u als ondernemer meer ruimte om zich met de zaken zelf bezig te houden. Het bedrijfspand bouwen valt ook onder de zaken, maar uiteraard niet de business waar u de onderneming voor hebt opgezet. Neem daarom voor een bedrijfspand bouwen contact op met BBAN om een goede bouwbegeleider in de hand te hebben voor het inschakelen van de volgende partijen:

  • Architect
  • Aannemer
  • Installateur
  • Projectleider

Met behulp van de juiste professional wordt een bedrijfspand bouwen op efficiënte wijze aangepakt.

Bouw het geschikte gebouw voor uw bedrijf

Samen met de projectleider gaan jullie aan de slag met het bedrijfspand bouwen die nodig is om uw onderneming draaiende te houden. Dit zal voor de ene ondernemer anders zijn dan voor de andere. Heeft u een productieruimte nodig? Dan gelden hier andere eisen voor, dan als het een bedrijf is wat draait op administratieve werkzaamheden als accountantskantoren of administratiekantoren. Heeft uw bedrijf een grote opslagruimte nodig? Dan wordt dit ook meegenomen in het aantal vierkante meters voor een bedrijfspand bouwen. Worden er steeds meer medewerkers aangenomen en wilt u ruimere kantoren voor ze beschikbaar stellen? Dan wordt dit meegenomen in het plan en budget voor het bedrijfspand bouwen. Al uw wensen hebben invloed op zaken die te maken hebben met het bouwen. Zoals het opstellen van het bestemmingsplan en de bouwvergunning. Hier kan BBAN u bijstaan, zodat het gehele bedrijfspand bouwen verloopt volgens de regels en wetten die te maken hebben met de bouw. Dankzij de medewerking van BBAN is uw papierwerk in orde om het beste gebouw neer te zetten voor uw onderneming.